Přenos syfilis

Dobrý den, prosím Vás chci se zeptat. S přítelem jsme měli sex s ochranou, přítel byl léčený na syfilis a poslední výsledek byl minimální pozitivita. Lékařka nám povolila sex s ochranou, ale při sexu se porušil prezervativ, přítel nedosáhl vyvrcholení,ale je možno se případnou náhodou nakazit z nějaké kapky ještě před vyvrcholením?Zdali se může vir nacházet i tam?Děkuji Šteffelová Lenka

Odpověď odborníka:

Ano, nákaza syfilis teoreticky možná je i v tomto případě.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: