Přeočkování proti tetanu

dobrý den,.. 20.dubna 2011 jsem byla přeočkována 1. vakcínou proti tetanu- 2. vakcínou 20.května ...na 3. jsem pozvaná na listopad.chci se zeptat, zdali bych na tohle 3. přeočkování mohla jít už nyní? děkuji předem za odpověd. Blanka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mezi 2. a 3. dávkou se doporučuje interval 6 měsíců, lepší by tedy bylo, abyste vyčkala do listopadu.

MUDr. Petra Limrová
MUDr. Petra Limrová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Nemocnice Hořovice

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: