Přepažená děloha a těhotenství

Dobrý den, po vyšetření ultrazvukem mi doktor řekl, že mám přepaženou dělohu, což je prý vrozená vada. Plánujeme miminko, ale ujišťoval mě, že by to ničemu vadit nemělo. Budu moct vůbec otěhotnět? Pokud ano, je s tím spojené nějaké riziko? Nedá se to odoperovat? Předem děkuji

Odpověď odborníka:

Záleží na tom jaké je to septum, jak je silné, kam až zasahuje, ale většina pacientek bez problémů otěhotní i porodí. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: