Přeříznuté šlachy nebo nervy na zápěstí ?

Dobrý den, mám takový delikátní problém, absolutně nevím co s ním.. je mi jasné že jít k doktorovi, ale prosím vás, už rok a půl se sebepoškozuji na zápěstí hlavně, ale asi před 3mi dny jsem žiletkou sjela hodně hluboko, všechno dobré, zastavila jsem to, ale už 3 dny mě teď strašně brní prsty a celá ruka od zápěstí.. bojím se, že bych mohla něco trefit :( Děkuji za jakoukoli odpověď

Odpověď odborníka:

Myslím, že zajít k lékaři je naprosto nezbytné. Pokud bylo poškozeno zápěstí až pod povázku, tvořící se jizva může zapůspbit i bez narušení nebo přerušení útlak v oblasti nervů zápěstí. Je třeba provést vyšetření vodivosti nervů ruky, EMG a podle toho léčba. Jinak jsem dobře nerozuměl vzniku vašich potíží. Určitě zajděte k vašemu praktickému lékaři a to ještě dnes.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Články: Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Plicní nádory jsou smutným...
Zase horečka? Zbavte se jí pomocí homeopatik
Články: Zase horečka? Zbavte se jí pomocí homeopatik
Horečka není nemoc, ale...
Angina pectoris
Články: Angina pectoris
Angina pectoris je označení...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Crohnova choroba: braňte se nedostatku vitamínů!
Články: Crohnova choroba: braňte se nedostatku vitamínů!
Následkem poškození...
Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Články: Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Srdeční onemocnění jsou...
Očkování proti klíšťové encefalitidě
Články: Očkování proti klíšťové encefalitidě
Ideálním způsobem prevence...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Roupy
Články: Roupy
Roupy, oxyuriáza neboli...
Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Články: Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Patříte mezi ženy, které...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: