Přerušení antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, když po roce a půl vysadím na měsíc antikoncepci ( z důvodu přecitlivosti) a začnu ji brát zase za měsíc zmenší se nějak účinost? Užívám antikoncepci Lindynette

Odpověď odborníka:

Nikoliv učinost bude stejná,jen si pečlivě přečtěte příbalový leták,bude to jako kdyby jste začala uživat poprvé- tedy od 1 dne menses. příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
5 tipů pro zdravé uši bez infekce
Články: 5 tipů pro zdravé uši bez infekce
Máte-li propíchnuté uši...
Revmatismus
Články: Revmatismus
Revmatické nemoci jsou...
Ztrácíte paměť? Rozpoznejte nemoc od obyčejného zapomínání
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bechtěrevova nemoc: Když imunita vzdoruje
Články: Bechtěrevova nemoc: Když imunita vzdoruje
Bechtěrevova choroba neboli...
Souvisí velikost penisu s tělesnou výškou?
Články: Souvisí velikost penisu s tělesnou výškou?
Větší muži mají větší penis...
Chraňte si své klouby a zůstaňte soběstační
Články: Chraňte si své klouby a zůstaňte soběstační
Pokud vás trápí revmatoidní...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: