Přerušení těhotenství v 10. týdnu

Dobry den. Chtela jsem se zeptat, jsem v 10 tydnu tehotenstvi a jsem objednana na preruseni.. Bojim se, ze mi to uz nevemou.. Myslite, ze to jeste pujde? A jake jsou pak nasledky? Moc Vam dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den,paní Jano, interupce jsou u nás v republice povolovány bez zdravotní indikace, do konce třetího měsíce,interupci Vám tedy gynekologové provedou.Co se týče rizik, platí, že čím vyšší stupeň těhotenství, tím větší rizika, je zde riziko krvácení, zánětu, nemožnosti dalšího otěhotnění, samovolných potratů a podobně.Doporučuji Vám tedy s ohledem na rizika Váš krok ještě pečlivě zvážit.

 
Líbí se vám odpověď?
+7 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: