Přerušený styk

  • Dotaz od: blondyna007
  • Publikováno: 25.4.2016
  • uLékaře.cz

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat. Mám před menstruací a dneska do mě zajel přítel bez kondomu po 1/5 svého penisu a ani se neudělal a bylo to asi 5s. Můžu bejt těhotná? Děkuju za odpověď

Odpověď odborníka:

Gravidita není pravděpodobná ale ani ne 100 procentně vyloučená pokud nepřijdou menses udělejte si gravitest, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: