Přerušovaná soulož

Dobrý den, s přítelem praktikujeme přerušovanou soulož. Antikoncepci brát nechci, protože mi způsobila spoustu zdravotních problémů a přítel si zase stěžuje na kondom. Přítel má zkušenosti, tak se nebojím, že by nestihl přerušit, ale čeho se bojím tak kapiček lásky, které má přítel docela dost. Jaká je pravděpodobnost otěhotnění z preejakulační tekutiny? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, otěhotnět můžete i z jedné kapičky, pokud obsahuje spermie. Pravděpodobnost je vysoká, procentuálně Vám to nikdo neřekne.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: