Přerušovaná soulož

Dobrý den, zajímal by mě odborný názor na přerušovanou soulož. Jsem si vědoma, že se uvádí jako nejnespolehlivější metoda - že může snadno selhat apod. Zajímalo by mne, jaká je pravděpodobnost otěhotnění při souloži bez ejakulace. Vím, že tzv. předejakulační tekutina obsahuje množství spermií, ale přesto se mi zdá otěhotnění velmi nepravděpodobné - zvlášť v kombinace s tzv. neplodnými dny. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Kitty, dobrý den. Dvě metody anitkoncepce, které jmenujete, obecně patří k nejméně účinným. Jejich kombinací se samozřejmě účinnost zvětšuje. Přerušovaná soulož je však mimořádně nevhodná nejen pro odchod předejakulační tekutiny, ale také pro narušení průběhu milování, nutnosti "dávat si pozor" a rozpojení v okamžiku, kdy je přirozené naopak co nejtěsnější a nejhlubší spojení. Co máte třeba proti pesaru? Můžete zkusit také spermicidy (např. pharmatex, v lékárně bez předpisu).

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x