Přerušovaná soulož

Dobrý den, chtěla bych se poradit. Užívám tři měsíce Ha s tím že po pauze přecházím na novou Ha, teď mám pauzu a s partnerem jsme spolu souložili 2x dva dny po sobě. Jelikož užívám druhé antibiotika na angínu, pro jistotu jsme vždy praktikovali přerušovanou soulož. Je možné i přesto otěhotnět? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobry den,prerusovana souloz neni spolehlivou antikoncepci a uzivani ATB muze ucinnost pilulkove antikoncepce snizit. Ve Vasem pripade doporucuji radeji pouzit kondom.Pokud by neprisly menses udelejte si radeji s odstupem tydne tehotensky test.S pozdravem

MUDr. Michael Kozák
MUDr. Michael Kozák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologicko – porodnická praxe

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: