Přerušovaná soulož+ ha

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat jak spolehlivé je užívání hormonální antikoncepce Diane 35 a k tomu provozování přerušovaného styku? Provozujeme to tak už delší dobu, ale i přes užívání HA mám obavy. 2 dny je mi na zvracení a obávám se abych nebyla těhotná. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud berete antikoncepci pravidelně, tak by neměl být problém. Těhotná s největší pravděpdoobností nejste.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: