Přeskakování šlach

Dobrý den, již delší dobu mě trápí přeskakování u levého kolene. Na dotek je cítit, že danná šlacha je slabší. Chtěl jsem se zeptat jestli se má cenu objednávat na ortopedii, nebo jestli je to neléčitelné. Přikládám obrázek pro lepší znázornění a děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. V této lokalizaci šlacha přeskakuje bez úrazu jen vzácně. Může se jednat i o přenesené přeskočneí z kloubu ,napířklad od menisku či při nestabilitě posterolaterálního komplexu. Doporučuji odborné všetření ortopedem , určitě je naděje, že se těchto potíží můžete zbavit .

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: