Přeskakování srdce

Dobrý den potřebovala bych poradit jsem 6 let po celkové TTE beru Letrox 125 Tsh 0.540.Užívám AD Olwexya a mám problémy s krční a hrudní páteří. Občas se mi stane ze mi srdce přeskočí a cítím ho až v krku je to nepříjemné vždy mě to vyleká když stojím zamotá se mi hlava a je mi slabo asi tou psychikou?Mám za sebou EKG i zátěžové a sono vše v pořádku krevní tlak před 14 dni 100/60 před týdnem 120/93.Poslední dobou mám i tlak dole v krku na ORL vše v pořádku. Můžou tyhle potíže být spojené s krční páteří? Každý den mi tuhnou svaly okolo krku tak je rozcvičuji a mazu.Děkuji za odpověď ohledně přeskakování.

Odpověď odborníka:

Takové potíže mohou být důsledkem nervo-svalového poškození. Od srdce to nebude.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: