Přeskočení srdce

Dobrý den, měla bych dotaz chtěla bych se zeptat obtěžuje mě občas přeskočení srdce v sedě nebo v leže uděla mi to jen jednou třeba za den a už mam klid .. je to strašně nepřijemné a vždycky mě to vyděsí měla sem tedkom strašný stres na tělo .. měla sem od toho dva roky klid .. ekg mám v pořádku .. sem pry naprosto zdrava před 3 roky sem byla na ct , zad , mozku, nikdy sem neomdlela .. jen mi zjistili latentní tetaní .. hlava se mi vubec netočí u srdce mě neboli .. někdy stačí prokřupat pateř a je to v pořadku poslechově normální , bez šelesti .. sem strašne vystrašená z každe hlouposti ...děkuji za odpověd:)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vaše potíže budou pravděpodobně extrasystoly. Jde o předčasné stahy mimo pravidelnou srdeční akci. Extrasystoly mají všichni lidé, pouze někteří je pociťují. Jsou nepříjemné, ale nejsou nebezpečné a nejedná se o nemoc. V některých případech se nasazují léky, ale vždy po konzultaci s kardiologem a v případě, že obtíže jsou časté.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
I při stresu můžete dobře spát
Články: I při stresu můžete dobře spát
Určitě se vám už stalo, že...
Chraňte své dítě před nebezpečným zánětem mozkových blan
Karpalní tunel
Články: Karpalní tunel
Bolest v oblasti zápěstí...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Sklivcové zákalky jsou neškodné, ale dokážou pěkně potrápit
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: