Přestát kouřit

Dobrý den, rád bych jsem se žeptal . Před dvěma týdny jsem měl málo mariuhany a víc tabáku, dával jsem jsi šluknutí 7krát . Je možný až pujdů na krev nebo na moc za dva měsíce, je možný že by našli v krvi nebo moci mariuhanu ? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ne, za dva měsíce už THC nelze detekovat. Ve vašem vlastním zájmu doporučuji s užíváním drog (tím myslím marihuanu i tabák) přestat. Hezký den.

MUDr. Petra Kánská
MUDr. Petra Kánská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: OPL, spol. s r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: