Pretahovani predkozky

Mam 3,5 leteho syna, kteremu jde predkozka pretahnout do 3/4. Pred pul rokem nam urolog v CR doporucil to nechat pretahnout uplne. Tenkrat jsem to odmytla jelikoz zijeme v zahranici a tady se to vubec neresi. I na Ceskych web strankach ctu vic a vic nazoru, ze by se to nemelo pretahovat nasilim. Ale chtela jsem se pozeptat do kolika let by se predkozka mela uvolnit a nebo jestli by se to uz melo resit. Kazdy den pretahujem a syn netrpi zadnymi zanety. Mockrat dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, do dvou let věku dítěte by měla být předkožka volná - pokud nezvládají rodiče, tak pomůže lékař

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x