Přetahování předkožky

Dobrý den, mám 14 měsíčního synka. Všude sem slyšela spoustu různých názorů o tom kdy začít a že už je moc pozdě, že musím začít i přes bolest a podobně. Předkožka se mu nedá přetáhnout. Dá se třeba teď začít a jen velmi opatrně každý den zkoušet po koupání? Nebo mám tento problém řešit spíše na oddělení urolgoie, či je na to ještě čas? Předem velmi děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, naopak, urologové doporučují do 3 let chlapce předkožku nepřetahovat a až potom pomalu začít. Důležité je pohlídat, že chlapeček močí volně proudem. Násilným přetahováním předkožku poraníte a ta se potom bude hojit jizvou a ještě více se zúží. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: