Přetahování předkožky

Dobrý den, chtěla jsem se poradit zda mám mýmu 11měsíčnímu synovi přetahovat předkožku. Ve 4 měsících jsem mu ji přetáhla bezbolestně, šlo to samo, jen jsem ho chtěla pořádně umýt. Ale ted to nejde úplně tak jak to šlo předtim. Dr. mu ji přetáhla a řekla at to dělám pořád, ale mě to úplně nejde a nechce se mi ho mordovat za každou cenu. Všude píšou jak se to nemusí do 3 let řešit. Ale když už mám takový zkušenosti tak se zase bojim když to nechám úplně bez ničeho... Tak mi prosim poradte zda to mám řešit a nebo to mám nechat v klidu... Děkuji za radu. S pozdravem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na přetahování předkožky se různí názory mezi lékaři. Já osobně se přikláním k tomu, že do 3 let není nutné násilně předkožku přetahovat, ale bude lepší, když se o problému poradíte s ošetřujícím pediatrem Vašeho syna. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: