Přetažení předkožky

Dobrý den, je mi 18. Chtěl bych se zeptat jak dohne ma jít spravne pretahnout predkozka? Já mam po obřízce kterou jsem podspoupil v mladí když mi bylo cca 7let. Predkozku ted pri stoporeni nepretahnu pres celý zalud jen do trictvrte. Je to tak normalní? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Jestli byla obřízka kompletní, neměla by jít již vůbec na žalud shrnout. Pokud šlo o částečnou obřízku, může se znovu zbylá předkožka zajizvit tak, že nejde volně přetáhnout. Objednejte se k urologovi na vyšetření, zda nebude nutné provést kompletní cirkumcizi. S pozdravem LM

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x