Přetažení předkožky

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat ohledně problému s přetažením předkožky přes žalud při vzrušení. Různě jsem se dočetl, že by předkožka měla samovolně zklouznout, což není můj případ. A nechci podstoupit jakoukoliv operaci. Jaké mám možnosti?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, předkožka by měla být volně pohyblivá, nezúžená - lze stáhnout volně a bezbolestně za žalud i přes něj

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: