Přetažení předkožky

Dobrý den, zajímal by mě Váš názor na uvolnění předkožky u malých chlapců chir. cestou. Máme 4letého syna a stále váhám, zda je třeba tento výkon podstoupit. Předkožku zatím nelze stáhnout úplně, jen trochu. S hromaděním mázku nemá problémy ani s močením. Z článků na internetu jsem nabyla dojmu, že se lékaři v názorech na tuto věc dosti liší. Někdo tvrdí,že čím dříve tím lépe, někdo zase,že na násilí je vždy času dost. Od naší dětské lékařky mám napsané doporučení na Bulovku již delší čas...Zatím stále doufám,že se to časem uvolní a když ne, tak v pozdějším věku se to bude řešit snadněji a bez pláče, ale samozřejmě bych nerada něco zanedbala. Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, máte pravdu. Pediatři většinou radí počkat, urologové nečekat. V tomto případě straním urologům.

Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: