Přetažení předkožky

Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat. Mám 6-ti letého syna, kterému se předkožka přetahuje úplně v pohodě, ale malý kousek jí zůstává přichycený na žaludu. Je třeba to nějak řešit a hnát ho k doktorce, což je pro něj v tomto směru stresující zážitek, nebo je ještě čas? A kam je případně nejlepší zajít na poradu - dětská lékařka, dětský chirurg, urolog? Moc předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Je potřeba to řešit. Ten nejsprávnější čas jste propásli. Teď to pro něj už traumatizující bude. Léčbu řídí urolog. Stále je malá pravděpodobost, že nebude třeba operace.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: