Přetažení předkožky

Mám problém s přetažením předkožky. V klidovém stavu to jde celkem dobře, ale při ztopoření vůbec. Vím, že nejlepším řešení by bylo dojít k doktorce, ale docela se stydím. Není i nějaká jiná možnost?

Odpověď odborníka:

Stydět se nemusíte. Určitě nejste v ničem jiný, než další stovky pacientů. Nejkonzervativnějším řešení je mast, která je na předpis.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: