Přetížení po operaci žlučníku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné měsíc a půl po laparoskopickém odstranění žlučníku (léčba bez komplikací) navštívit horské dráhy (v USA), kde je obrovské přetížení a jestli tedy není riziko, že se v těle něco "utrhne" děkuji mnohokrát za odpověď.

Odpověď odborníka:

Myslím, že s extremními situacemi po operacích není nikdy radno spěchat, ale po laparoskopické operaci po 6 ti týdnech je možno se pohybově realizovat i tímto způsobem.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: