Přetrávající potíže po léčbě mykozy a zánětu moč. cest

Dobrý den, jsou to zhruba 2 měsíce co jsem prodělala zánět močových cest, bohužel jsem i po dobrání antibiotik stále měla potíže s lehkým pálením při nebo před močením. Laborka moči a kultivace vyšly negativní. Zašla jsem si tedy na gynekologii, zjistili mi kvasinky a dostala jsem Clotrimazol mast i tablety na zavádění. Pro jistotu jsem ještě tři dny užívala Candibene. Bohužel, stále mě trápí slabší pálení a občas bíložlutý výtok s tmavými skvrnami. Už nevím co dalšího mám vyzkoušet, budu ráda za vaši radu.

Odpověď odborníka:

Při léčbě kvasinek je potřeba i léčba partnera,a tato infekce ráda recidivuje, bylo vy vhodné zkontrolovat opět mikrobní obraz poševní a kultivaci z pochvy a dále postupovat podle výsledků,aby jste se zbavila obtíží. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: