Přetrvávající bolesti

Mám vrozenou oboustrannou displazii. Jsem po operaci TEP kyčle asi tři roky. A po celou dobu u mne přetrvávají bolesti při chůzi, došlapu, změny polohy sedu, lehu. Je možné se dopátrat, v čem je prob lém, když údajně po dobře provedené TEP operaci kyčelního kloubu by měly bolesti zmizet. z CT vyšetření po provedené operaci jsem dostala informaci, že došlo k prasknutí pánevní kosti v místě šroubového uchycení náhrady.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možné by to mělo být, je třeba vyšetřit vás z ortopedického a rehabilitačního hlediska = vyšetřit stav kloubů, postavení kloubů a okolních struktur, stav okolních struktur a vztah kloubů k okolí. Pánevní kost na problém může a nemusí mít vliv, záleží, jestli se změnilo její postavení, jak se zhojila. V oblasti kyčlí také bolívají vyšší etáže páteře nebo kolena, i proto je třeba vyšetřit Vás celkově a i z rehabilitačního hlediska.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
přetrvávající bolesti | Od: Naďa | 2.2.2011 14:16
A co poškozené nervy ?
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: