Přetrvávající mykóza penisu?

Dobrý den, byl jsem před časem léčen pro mykózu penisu. Problém byl vyřešen pomocí antimykotik ale zůstala mi na žaludu bílá skvrna, o níž mi doktorka řekla, že se ztratí časem. Teď po několika týdnech začíná skvrna vprostřed rudnout. Nijak to nebolí, nesvědí ani nepálí. Můžete mi poradit?

Odpověď odborníka:

Vážený mladý muži, podle Vašeho popisu zřejmě jde o recidivu mykózy, proto by bylo vhodné opět použít k léčbě protiplísňové prostředky.

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Naposledy čtené: