Přetrvávající nález v krku

před 2 měsící jsem měl nález v krku tak mi doktorka dala antibiotika a dva dny po tom co jsem je začal brat jsem měl vyrážku na těle a průjem tak jsem ji zavolal a řekla mi že jsou to asi vedlejší účinky tak jsem změnil dávkování místo 6 hodin na 8 hodin jak jsem je dobral šel jsem na kotrolu a krev byla v pořádku ale v krku jsem měl pořád bílo tak jsem po 4 dnech zase zašel k doktorce že sice krev je v pořádku ale asi nejsem vylečen.po výteru v krku se to potvrdilo tak mi dala antibiotika po 12ti hodinách na 3 dny.po kontrolním výtěru v krku byl výsledek negativní ale stále teď po 2 měsících od toho co to všechno začlo mám sem tam řidčí stolici někdy až průjem , pocit horkých tváří ale při měření horečky horečku nemám, sem tam pšiknu a trošku jsem zahleněný...mám jít znova za doktorkou a chtít nějaké vyšetření nebo 2 měsíce trvá spoušť po antibiotikách ale průjem nemám furt ale třeba 1-2 za týden někdy ani to ne a pokud je to jenom ve střevech proč ten pocit horkosti ve tvářích?díky za radu

Odpověď odborníka:

Pokud byste měl přetrvávající střevní dysmikrobii, můžete na obnovení fyziologické střevní mikroflory užívat např. Hylak . Pokud by nezabral, doporučuji kutlivační vyšetření stolice a ev. gastroenterologické vyšetření.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x