Prevenar 13

Dobrý den, dítě bylo první dávkou Prevenaru 13 očkováno 15. 3. 2011. Druhá dávka byla podána až 17. 5. 2011 (z důvodu nemoci). Chci se zeptat, zda bude i při tomto delším intervalu dítě vakcínou stále chráněno? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ochrana by měla být dostatečná.

MUDr. Petra Limrová
MUDr. Petra Limrová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Nemocnice Hořovice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: