Prevenar 13

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na očkování prevenarem 13, můj syn (v prosinci mu budou 4 roky), je očkován prevenarem 7, je očkován 3 dávkami, začali jsme po 7. měsíci, chci se zeptat zda je pro něho ještě výhodné ho přeočkovat prenenarem 13, naše dětská doktorka mi to rozmluvila, že bude zbytečně přeočkován na těch 7 pneumokoků a těch 6, že budou naočkovány jenom jednou, že to nebude mít účinek. Chtěla bych vědět i jiný názor. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mám stejný názor jako Vaše ošetřující lékařka.

MUDr. Petra Limrová
MUDr. Petra Limrová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Nemocnice Hořovice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x