Prevenar

Dobrý den! synovi je nyní 19 měsíců, hned po narození prodělal zápal plic a poté ve 4 měsících, je pro něj vhodné jej očkovat "prevenamem" četla jsem, že by měl předcházet také zápalu plic. děkuji Ilona

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zřejmě máte na mysli Preventan tablety. Ty pouze mírně stimulují imunitní systém, ale není to očkování. Navíc léková forma tablety je pro dítě do tří let věku nevhodná. O očkování proti zápalu plic se poraďte s dětským lékařem.

Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: