Prevenar

Dobrý den, dcerka byla očkována Prevenarem ve 3.,5. a 6. měsíci věku. Na stránkách prevenar.cz jsem si přečetla, že v 18. měsíci by měla být přeočkována novým Prevenarem 13. Bohužel jsme na to úplně zapomněli a nyní je jí už 21 měsíců. Máme ji dát ještě přeočkovat, i když o 3 měsíce později? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. 4. Dávka očkování je možné do 24. Měsíce věku. Takže se v podstatě nic neděje, dceru můžete dát doočkovat. S pozdravem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Naposledy čtené: