Prevenar

Dobrý den, můj 7 letý syn prodělal před dvěma měsíci těžký obostranný zápal plic i s pleurou.Ráda bych ho nechala naočkovat proti pneumokokům.Je to v jeho případě ještě možné a kolik nás očkování bude stát?Nedávno byl naočkován na chřipku, jaký musí být interval mezi případným očkováním?Děkuji Martina Topolová

Odpověď odborníka:

Dobrý den Martino! Pro děti starší 5ti let se používá vakcína Pneumo 23, stojí zhruba 750,- Kč. Po očkování proti chřipce je nutné dodržet interval minimálně 2 týdny. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Infarkt v mládí? Nic neobvyklého
Články: Infarkt v mládí? Nic neobvyklého
Podle statistik u nás umírá...
Kýla – kde se bere a co ji způsobuje?
Články: Kýla – kde se bere a co ji způsobuje?
Kýly patří k nejčastějším...
Zánět žil
Články: Zánět žil
Zánět žil, flebitida, se...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Osm rad, jak uchránit byt před prachem
Články: Osm rad, jak uchránit byt před prachem
Všudypřítomný prach – pro...
Pijete v těhotenství kávu? Berete dítěti železo a vápník
Články: Pijete v těhotenství kávu? Berete dítěti železo a vápník
Zjištění, že miminko nejde...
Játra kvalitní čaj ocení
Články: Játra kvalitní čaj ocení
Doporučení na různé čajové...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: