Prevence

Dobrý den, doteď jsem svým dětem (4 a 7 let) dávala Marťánky a nebyli nemocné. Letos jsou skoro pořád a tak jsem jim k tomu dala ještě Preventan Junior. Myslíte si, že můžou mít Marťánka a Preventan najednou? Nebo jim mám nechat jen ten Preventan? Bude to dostačující, teď v chřipkové epidemii? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obojí jsou doplňky stravy a neměl by být problém, pokud je budou Vaše děti užívat společně, ale zdá se mi to zbytečné. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alergie může mít podobné příznaky jako nachlazení
Články: Alergie může mít podobné příznaky jako nachlazení
Přichází jaro a s ním...
 Atopický ekzém a pylové alergie: opomíjená souvislost
Články: Atopický ekzém a pylové alergie: opomíjená souvislost
Ekzém je nepříjemné kožní...
Sedm tipů, jak zatočit s chronickou bolestí
Články: Sedm tipů, jak zatočit s chronickou bolestí
Bolest je způsob, jak tělo...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Spánková hygiena
Články: Spánková hygiena
Dodržování zásad spánkové...
Histologické vyšetření
Články: Histologické vyšetření
Histologické vyšetření je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: