Prevence bakteriální endokarditidy

Dobrý den, u zubaře mi byla zjištěno nebolestivé zvětšení uzlinky u kořene zubu. Roste mi osmička a zubní lékařka mi řekla, že se může jednat o probíhající zánět právě z důvodu růstu zubu. Situaci prý momentálně není nutné řešit. Poté co zjistila, že mě na kardiologii diagnostikovali prolaps mitrální chlopně se stopovou regurgitací začala váhat jestli mi ATB předepsat, nebo ne. Chtěla jsem se zeptat jestli bych tedy ATB měla, nebo neměla brát.

Odpověď odborníka:

Pro jistotu bych ta antibiotika doporučovala.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: