Preventan a antibiotika

Dobrý den, mám angínu, u lékaře jsem dostal Ospen 1500, ale beru ho teprve první den. Než jsem šel k lékaři, tak jsem to zkoušel léčit Preventanem Quattro, pořád to bolelo ale dalo se to snést. A tak bych se chtěl zeptat jestli do té doby než zaberou antibiotika můžu Brát ten Preventan? A jestli ten Preventan Quattro nějak nesnižuje účinky antibiotik (ospen 1500)? Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Preventan užívat můžete, nesnižuje účinek Ospenu. Doporučuji též Priessnitzův obklad, dostatek tekutin, tělesné šetření.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x