Preventivní podpoření růstu penisu

Dobrý den, je mi 16 let. Velikost mého je penisu v klidu je 5cm, při stopoření dosahuje velikosti 11cm. Penis je nedávno po obřízce. Je mi známo že růst končí kolem 21 let, mám ale obavy že o moc více nevyroste. Od 13 let se zvětšil o necelý centimetr. Chci se tedy zeptat zda existují nebo je vhodné používat nějaké podpůrné přípravky pro zvětšení penisu v mém věku. Chtěl bych být po pubertě nad průměrem. Jsem introvert, hormonálně nijak nepřetékám. Děkuji, Petr.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud je Váš vývoj podle dětského lékaře v normě, tak podpora cestou hormonů nepřichází v úvahu. Jiné metody neexistují. Jde o věc do velké míry danou a neovlivnitelnou

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: