Preventivní prohlídka a nuvaring

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli mohu přijít na preventivní prohlídku( na stěry z čípku) se zavedeným Nuvaringem. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bez obav můžete. Nuvaring vyšetření nevadí, jen upozorněte, že tam kroužek je, aby se nedopatřením nevyhodil.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: