Převislá bradavice s pigmentací

Dobrý den,po odstranění převislých bradavic kožní lékařkou jsem doma zjistil,že mi byla uříznuta/elektricky to moc nešlo , tak byla ustřihnuta /převislá bradavice spigmentací na vrcholu bradavice/pigment ve vtažené prohlubni/.Doma jsem to zjistil a po kontaktování lékařky mi bylo sděleno ,ať přijdu za 14 dnů na kontrolu místa po bradavici mikroskopem /po zhojení /.Je tento postup správný ? Histologie není třeba provádět -myslím v případě ¨částečně pigmentovaných převislých bradavic ?

Odpověď odborníka:

Tyto převislé útvary, i když jsou pigmentované, není třeba ve většině případů ani histologicky vyšetřovat, protože jsou naprosto neškodné. Pouze v případě, že se lékaři něco nezdá.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x