Při polykání mám chuť jako bych polykal hleny (nebo krev)

Dobrý den, obracím se na vás s problémem, který u mě přetrvává již pátý den. Nejsem natolik znalý, abych popsal problém odborně a ani nevím co je podstatné a co nikoliv. Uvedu tedy pro jistotu veškeré informace co mě v souvislosti s tímto problémem napadnou :) ..V úterý ráno (shodou okolností po večeru kdy jsem vyměnil značku zubní pasty a aktivně se účastnil orálního sexu s nejmenovanou slečnou) jsem se vzbudil se škrábavým pocit při polykání v krku. Večer jsem trochu popil s přáteli (v podstatě jen pivo) a po takových večer mě v krku škrábe prakticky běžně. Škrábání tedy v průběhu dne přestalo a nahradil ho pocit který přetrvává již pátý den.. Při polykání (ne při každém) mám v krku chuť jako bych spolkl hlen (nebo krev). Po odkašlání a následném polknutí je pravidlem, že se tato chuť nevyskytne, ale po chvilce je problém zpět. Nepociťuji žádné známky nachlazení (kromě pár pšíknutí), ani nevykašlávám žádné hleny a jiné tekutiny. Kašel je rovněž čistý. Jinak bych ještě dodal že je mi 19 let a kouřím.

Odpověď odborníka:

Alkohol, kouření a chování doprovázející tyto neřesti mohou snadno vést k zánětu horních dýchacích cest. Pravděpodobně nejde o souvislost s orálním sexem. Vše určitě při klidovém režimu brzy odezní.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak vyzrát na gynekologické záněty
Články: Jak vyzrát na gynekologické záněty
Infekce a záněty ženských...
Sexuální mýty — společný orgasmus a velikost penisu
Články: Sexuální mýty — společný orgasmus a velikost penisu
Naše sexualita a sexuální...
Kolorektální karcinom
Články: Kolorektální karcinom
Kolorektální karcinom je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Varikokéla – mužská příčina neplodnosti
Články: Varikokéla – mužská příčina neplodnosti
Jedná se o rozšíření žil...
Kůže nemusí zežloutnout jen z virové hepatitidy
Články: Kůže nemusí zežloutnout jen z virové hepatitidy
Když se řekne žloutenka...
Braní drog zvyšuje riziko přenosu infekčních chorob
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: