Při stopoření nepřetáhnu kůži

Dobrý den.Je mi 17 let.Mám problém.Když je penis v klidu.Kůžičku přetáhnu ale když je stopořený tak už ne.Jako malý jsem byl na obřízce.A nevím co stím??

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste byl na břízce, tak byste neměl mít předkožku. Pouze jestli to byla obřízka částečná, tak mohlo znovu dojít ke zúžení. V takovém případě je nutná léčba a měl byste být vyšetřen

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: