Pribirani

Dobrý den,sem ve 31.tydnu tehotenstvy,a pani doktorka mi naridila dijetu bez soli,mene sladit a taky mene pit,kvuli memu pribyrani pred tehotenstvy byla moje vaha 46kg s vyskou 156cm a nyni mam uz 63kg nahore pry si mam dat misto piti jen ovoce a nepit jenze stoho jak nepiji mi je slabo...rikala mi ze zatezuni ledviny a ze me da do nemocnice krom vahy jine potize nemam,mam se neceho obavat?dekuji za vas nazor

Odpověď odborníka:

Je to skutečně velký váhový příbytek,vaše lékařka má pravdu,rozhodně ji poslechněte,jistě nemyslela nepít,ale dodržovat rozumný pitný režim. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x