Přibírání a menopauza

Dobrý den, před 3 roky mi vzaly dělohu a začala jsem přibírat z 62kg mám 80kg.Myslela jsem,že to tou změnou a že je to třeba menopauza ,tak jsem byla u mojí gynekoložky a bylo mi řečeno,že to menopauza není . Chtěla jsem prosím vědět i jak vlastně já poznám po té operaci menopauzu a zda je příčinou i to přibírání. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Po operaci kde byla odstraněna děloha nemusíte menopauzu vůbec poznat a toto období je dobou kdy ženy přibírají na váze,není to ale způsobeno jen menopauzou ale i celkovým metabolizmem často sníženým výdejem a zvýšeným příjmem. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: