Přibírání na váze

Dobrý den,již devět let užívám andedepresiva Magrilan,způsobuje přibívání na váze?

Odpověď odborníka:

Nelze vyloučit souvislost mezi užíváním Magrilanu a přírůstkem na váze, i když vídáme i opačný efekt. Celý problém je však komplikovanější, protože na výkyvech na váze se podílí i Váš psychický stav. Doporučuji toto sdělit při nejbližší kontrole Vašemu psychiatrovi či jinému ošetřujícímu lékaři. Pokud bude spatřovat příčinu Vašeho zvýšení hmotnosti v Magrilanu, možná zváží změnu léčby na modernější antidepresívum.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: