Přibírání po antikoncepci

Dobrý den, dostala jsem od svého lékaře na měsíc k užívání antikoncepci Jeanine a poté Bonadeu, kterou bych měla brát již pořád. Chtěla bych se zeptat, jestli je u těchto antikoncepcí příbytek na váze a co bych proti tomu mohla případně dělat? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vyšší váha je dost relativní, záleží na každém organismu, každý reaguje jinak. Někdo má nárůst váhy, někdo ne a naopak.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: