Přibírání po omega 3

Dobrý den je mi 16 let a moje lékařka mi zjistila vysoký cholesterol.jím zdravě,takže dietu držet nemám. Hodnotu mám 6,6 a lékařka mi odmítla dát prášky,že mám brát 2krát v týdnu vitamín Omega 3 mastné kyseliny.myslíte,že se to tím sníží? a nemusím se bát,že po tom budu přibírat na váze když je to 2krát v týdnu? moje sestra to brala denně a přibírala.děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vždy je snaha snížit zvýšené tuky nejprve režimovými opatřeními. Přírůstek na váze k účinkům Omegy 3 nepatří, rybí tuk je naopak vhodný k redukci váhy.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Tetanus
Články: Tetanus
Tetanus je akutní infekční...
Chcete mít opravdu dobře vyčištěné brýle? Zkuste ultrazvuk!
5 tipů pro zdravé uši bez infekce
Články: 5 tipů pro zdravé uši bez infekce
Máte-li propíchnuté uši...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Dopřejte svým střevům jarní osvěžení!
Články: Dopřejte svým střevům jarní osvěžení!
S příchodem jara mnoho lidí...
Bechtěrevova nemoc
Články: Bechtěrevova nemoc
Bechtěrevova choroba neboli...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: