Přibírání po vysazení antikoncepce

Dobrý den, paní doktorko, již 10 let užívám antikoncepci Mercilon a posledních pár měsíců mám problém s častým špiněním a slabým krvácením mimo sedmidenní pauzu. Domluvili jsme se proto s mým doktorem, že nebudeme nasazovat silnější antikoncepci a úplně ji vysadíme. Když jsem začala antikoncepci užívat, přibrala jsem cca. 6 kilo. Chtěla bych se zeptat, zda je tu možnost, že bych mohla přibrat i po jejím vysazení a pokud ano, za jak dlouho bych se mohla dostat zpět na svou váhu. Trochu se toho obávám .... . Předem moc děkuji za Vaši odpověď a přeji hezký den Helena

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po vysazení antikoncepce nepřiberete z vysazení. Toho se nebojte:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: