Přibírání v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 22tt a podařilo se mi přibrat jen 2 kg (před otěhotněním 56 kg, nyní 58 kg). Myslíte, že je to v pořádku? Trpím nesnášenlivostí škrobů, takže nemohu jíst žádné pečivo, těstoviny ani rýži a vše, kam se škrob přidává např. pro zahuštění. Mívám hlad, ale snažím se dohánět nedostatek energie tučnějšími jídly. Miluji mléčné výrobky, luštěniny, maso, ovoce, zeleninu, ořechy. Dám si i něco sladkého, to mi nevadí. Beru těhotenské vitamíny.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud je miminko na UZ odpovídající délce těhotenství, je vše v pořádku:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x