Pribirani v tehotenstvi

Dobry den,pane doktore,mam dotaz ohledne pribirani v tehot.kdyz jsem otehotnela vazila jsem 69 kg.nyni jsem v 18 tydnu a vazim 67 o dve kila min.myslite ze je to v poradku?pred otehotnenim jsem mela asi 5 kg nadvahu,muze to byt zpusobeno timto?

Odpověď odborníka:

K snížení váhy by v graviditě nemělo být, i když 2 kg nejsou příliš vyčkejte do ultrazvuku v 20 týdnu jak se plod vyvíjí. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: