Přibrání

Dobrý den před měsícem jsem vysadila antikoncepci lindynette 20. Začala jsem střasně přibírat za tu dobu jsem přibrala o 6 kilo, břicho mám nafouklé a do ničeho se nevejdu. Při braní antikoncepce jsem žádné problémy neměla. Vím že je to hladinou hormonů, ale srovná se tato hladina a je ještě nějaká šance že kila půjdou samy dolů? a vše se srovná do normálu. nebo mám začít opět brát antikoncepci? Když ji začnu brát nenaberu ještě více?

Odpověď odborníka:

Pacientky spíše přibírají při nasazení antikoncepce než při jejím vysazení a příbytek 6 kg za měsíc by toto vysazení nemělo způsobit.Vyčkejte, dodržujte dietní režim a pokud by nárůst pokračoval zkonsultujte jak gynekologa tak i praktického lékaře. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: